BIOKLIMATSKE PERGOLE

Skyroof dizajn u interakciji sa prirodom postiže maksimalnu udobnost uz minimalnu potrošnju energije. Bioklimatske pergole reguliraju mikroklimu okoliša ispod zaštitnog krova stvarajući prirodnu ventilaciju odnosno ventilirajući efekt.  Aluminijski paneli od kojih je sačinjen krov imaju motorizirano kretanje i mogu se rotirati od horizontalnog zatvorenog položaja koji garantira izvrsno brtvljenje kad pada kiša, do onog otvorenog, zavisno od kuta koji varira od 0 – 120 stupnjeva.

Izloženost suncu vanjske strane aluminijskih lamela stvara toplinu što potiče prirodno kretanje konvektivnog zraka prema gore odnosno prema lamelama.

Uživajte u  ugodnom i hladanom povjetracu u nadkrivenom prostoru bez mehaničke intervencije. Prirodno bez upotrebe energije.

Krov  pruža maksimalnu zaštitu od kiše jer su lamele dizajnirane kako bi osigurale maksimalno brtvljenje i usmjerile vodu u specijalno projektirane žljebove integrirane u stupove aluminijske konstrukcije.

Kretanje lamela regulira se putem daljinskog upravljača, a smjer kretanja lamela nije ograničen pozicioniranjem  strukture koje se u fazi dizajniranja uvjek može optimizirati prema položaju sunca ili kako bi se ispunile posebne želje klijenta.

Model SKYROOF PLUS

Savršen izbor za sve vremenske uvjete, izdržljiva i mulitifunkcionalna struktura koja je idealna  za zatvaranje velikih područja.

Max širina jednog modula 450 cm
Max projekcija jednog modula 799 cm
Nosivost snijega 336 kg
Opcija rasvjete
Linear led rasvjeta (integrirana u aluminijske panele)
Perimetarska led rasvjeta (integrirana u okvir)
Stupovi 150*150

Model SKYROOF COMPACT

Kreiran za one koji žele minimalizam.
Max širina jednog modula 350 cm
Max projekcija jednog modula 512,3 cm
Nosivost snijega 203 kg
Opcija rasvjete
Perimetarska led rasvjeta (integrirana u okvir)
Stupovi 120*120

Aluminijska struktura i aluminijske lamele dostupne su u svim bojama RAL karte.

Veliki izbor boja i opcija izvođenja pružiti će svakom klijentu mogućnost da perfektno skroji svoj proizvod.

5 godina jamstva na konstrukciju i motor, 2 godine jamstva na elektroniku i daljinske upravljače.

„Space to live for“