PERGOTENDE

Bez obzira na to koja je sezona i kakvo je vrijeme, pergotende su glavni dodatak za luksuzni život na otvorenom. Dizajnirane su da se uklope u sve vrste prostora s velikim rasponom raznolikosti dodatnih modula, stražnijh i srednjih stupova, beskrajne varijacije mogu se prilagoditi projektiranju.

Dizajn pergotendi prestavlja estetsko riješenje i unikatnu arhitektonsku kombinaciju za bilo koji projekt. Koristeći različitu instalacijsku i prateću opremu riješavamo sve potrebe sistema pergotendi kako bi se mogle integrirati u bilo koju vrstu područja ili gradnje.

Pergotende vam pružaju više preglednosti i predstavljaju udobnost vanjskog prostora. S obzirom na mogućnost integracije naše sisteme možete koristiti svugdje uključujući institucionalna područja, restorane, vile, terase i još mnogo više. Uživajte u korištenju vašeg vanjskog prostora u svakom godišnjem dobu neovisno o vremenskim uvjetima,  kao dodatak imate luksuzan i moderan izgled.

Tehničke napomene

Mehanizam je nepropustan dok je u zatvorenom položaju jer se koriste dvije brtve na gredama i jedna na glavnom profilu .

Sustav usmjerava kišu direktno u drenažu unutar profila sprečavajući akumulaciju ili bilo kakvo curenje vode .

Žlijeb je dizajniran elegantno kako bi se uklopio u estetski izgled pergotende.

Glavne profile stupove , vodilice i grede odlikuje visoka otpornost i kvaliteta proizvodnje.

Kad imate mogućnost prilagodbe svjetla to znači da imate mogućnost kreiranja  savršene atmosfere.  Prigušeno i ugodno –LED rasvjeta je praktičan i predivan način uljepšavanja vaše terase.

Želite li tijekom zimskog perioda stvoriti grijani i zaštićeni ambijent ? Tu su klizni stakleni sistemi .

Aluminijski profili dostupni su svim bojama RAL karte . Profili i dodaci  proizvedeni su od pocinčanog materijala i obojeni u elektrostatskoj peći.

Koristimo SIONEN troslojno PVC BLACKOUT (nezapaljivo) platno koje pruža izolaciju topline i zaštitu od UVA i  UVB zraka.

U automatizaciji se koristi međunorodno renomirani francuski  Somfy motor i sustav daljinskog upravljanja  sa 5 godina jamstva.